Stephen & Viktor Steijger

Sessie: Van Sluimeren naar Sprankelen

Van Sluimeren naar Sprankelen

Regie nemen over jouw professionele signatuur in een veranderende wereld.

Deze workshop biedt een diepgaande verkenning van arbeidsmarkttrends en hoe je als professional doeltreffend op deze ontwikkelingen kunt inspelen om je professionele passie te (her)ontdekken. In een wereld vol uitdagingen die constant in beweging en onstuimig is, zijn onze eigen innerlijke kompas en leiderschapsvaardigheden van onschatbare waarde. HR-trends en termen zoals Quiet Quitting, Loud Leaving, Quiet Hiring en Rage Applying onderstrepen de waarde van werkgeluk en vitaliteit. Deze tijd vraagt, nee vereist, dat we de regie pakken in de 24/7 ratrace.

Deze workshop biedt je een toolkit voor HR-professionals en begeleiders om het potentieel in zichzelf en anderen ontketenen. Met aandacht voor niet alleen klinkende resultaten, maar juist vitaliteit en werkgeluk. Kortom, een breakout-sessie die jou verrijkt in jouw professionele rol.

Stephen en Viktor Steijger

oprichters van Optimaal Talent in 2001, zijn bevlogen NOBCO executive (team)coaches die mensen helpen het beste uit jezelf, teams en organisaties te halen. Ze komen elke dag graag hun bed uit om mensen en teams te laten sprankelen. Niet vinken maar vonken! De hamvraag voor hun niet zelden: waar zit het kantelpunt waardoor team en talent optimaal gaat bloeien? Stephen en Viktor Steijger schreven meerdere keren in samenwerking met anderen eerder al zeven boeken over persoonlijk leiderschap en wendbaarheid. en hun laatste boek ‘Van Sluimeren naar Sprankelen’ dat op dit HRD congres officieel gelanceerd wordt. Zij ontwikkelden de zogeheten online tool ‘VitaliTrend-scan, een digitale thermometer, die real-time inzicht geeft in vitaliteit, welzijn en werkgeluk van mensen en teams in de organisatie.

 


Terug naar het overzicht