Locatie

De Reehorst in Ede is al decennia de bekende naam in de wereld van congressen en evenementen. Geen wonder, want deze locatie heeft alles in huis voor een geslaagd event: centraal in Nederland, vlakbij het station, een groot eigen parkeerterrein, een viersterrenhotel met 81 kamers en luxe jacuzzi suites, het fijne tasting restaurant Miami, Bar & Kitchen ZuZu en maar liefst 39 zalen waaronder vier theaterzalen met aflopende vloer voor optimale zichtlijnen.

De Reehorst is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer met het NS-intercitystation Ede-Wageningen op slechts 250 meter afstand als met de auto die u op de ruime parkeerplaats (700 plaatsen) makkelijk kwijt kunt. De Reehorst ligt maar op 3 minuten afstand van de A12 & de A30 en toch rustig midden in de bossen!

Hotelovernachting
De Reehorst beschikt over een hotel. Ideaal als u uitgeslapen aan het congres wilt beginnen. Alle kamers zijn voorzien van een schrijfdesk, zitje, extra grote bedden, badkamer, douche en toilet. Daarnaast zijn alle kamers uitgerust met een 55 cm kleurentelevisie en u heeft gratis toegang tot het internet. Er kan gebruik worden gemaakt van Pay-tv en diverse spelletjes op de televisie. Ook zijn alle kamers voorzien van een ingebouwde radio, telefoon, föhn en koelkast. Bekijk hier de prijzen en reserveer!

Hotel en Congrescentrum De Reehorst
Bennekomseweg 24
6717 LM EDE GLD
www.reehorst.nl