Jean-Luc Laval

Sessie: Authentieke Intelligentie

“Authentieke Intelligentie: AI als versterker van je professionele identiteit”

In de workshop “Authentieke Intelligentie: AI als Versterker van je professionele identiteit” verkennen we hoe L&D professionals AI kunnen inzetten om hun eigen professionele identiteit te benadrukken en te versterken. Het is een duik in de synergie tussen menselijke expertise en kunstmatige intelligentie, gericht op het versterken van authentiek contact en samenwerking binnen de professionele omgeving.
De kern van deze sessie ligt in het idee dat AI, door het overnemen van administratieve en procesmatige taken, L&D professionals de kans biedt om zich meer te richten op strategische, creatieve en interpersoonlijke aspecten van hun rol. Deelnemers zullen ontdekken hoe ze hun eigen stem en waarden kunnen integreren in AI-gereedschappen zoals bo, waardoor deze technologieën niet alleen hun efficiency verbeteren, maar ook hun unieke bijdrage aan de organisatie weerspiegelen.

 

Jean-Luc Laval

is een creatieve maker en ondernemer met een passie voor didactiek, creatie en techniek. Hij kan als geen ander innovatieve ideeën omzetten in praktische oplossingen die gebruik maken van de nieuwste technologieën. Begon als trainee bij een onderwijskundig bureau en startte daarna meerdere bedrijven in het L&D vakgebied. Momenteel is hij eigenaar van zijn eigen adviesbureau en medeoprichter van Bureau Reuring. Zijn motto: ‘Leren is geen oplossing, maar een uitkomst’.


Terug naar het overzicht