Helmi van Doorn

Sessie: Wiedentiteit - De identiteit storm

Wiedentiteit. Wie of wat bepaalt je identiteit?.

Onze identiteit is meer dan alleen uiterlijk. Tijdens haar persoonlijke keynote deelt zij  inzichten over waarom het vormen van je uiterlijk vanuit je innerlijk de sleutel is tot aantrekkingskracht.  Je ontdekt door haar verhaal dat we altijd manieren kunnen vinden om ons authentieke zelf uit te drukken, zelfs wanneer we worden geconfronteerd met externe uitdagingen. Helmi moedigt je aan om de confrontatie met vooroordelen aan te gaan en je angst voor afwijzing los te laten, wat uiteindelijk zal resulteren in de meest aantrekkelijke versie van jezelf.

We worden door anderen namelijk vaak onbewust, veroordeeld op basis van hoe we eruit zien. Dus de vraag die Helmi stelt: “Durf jij de confrontatie met je eigen vooroordelen aan?”

Helmi van Doorn

houdt zich al jarenlang professioneel bezig met (organisatie) identiteit en is in haar persoonlijke leven ervaringsdeskundige als het gaat over omgaan met onverwachte en ongewilde veranderingen die betrekking hebben op je identiteit.

Helmi runt sinds 2009 branding- en eventbureau BE brands+events. Een combinatie van branding en live communicatie. Denken en handelen vanuit je identiteit. De identiteit van organisaties speelt een grote rol in de vertaling naar communicatiemiddelen, campagnes en events.  Helmi werkt o.a. met een zelf ontwikkelde identity workshop en 23plusone emotive branding. Hierbij staan, wie je (echt)bent, hoe dat eruit ziet en de bijbehorende emoties, centraal.


Terug naar het overzicht