Eddy Bruin en Jasmijn Mioch

Sessie: Zijn er nog vragen?

Sessie: Zijn er nog vragen?

Ben je bekend met dat ongemakkelijke moment aan het einde van een presentatie wanneer de spreker vraagt: "Zijn er nog vragen?" en er een pijnlijke stilte volgt, gevolgd door: "Niet? Oké, dan is alles duidelijk."? Want natuurlijk zijn er vragen en opmerkingen. Wij zijn ervan overtuigd dat je geen geboren natuurtalent hoeft te zijn om een memorabele presentatie te geven. Of dat nu voor een grote zaal, bij een teambijeenkomst of een training. In deze workshop, richten we ons op het versterken van de interactie tussen sprekers en hun publiek. Onze missie is om jou te helpen de juiste balans te vinden tussen zenden en interactie, en die ongemakkelijke stilte aan het einde van je presentatie te voorkomen.

Hoe doen we dat? Kom het zelf ervaren tijdens onze sessie!

Jasmijn Mioch

is dagvoorzitter, Podcastmakers en Facilitator. Professionals houden van inhoud. Jasmijn is er voor jou als je daar ruimte en lucht aan toe wilt voegen. Ruimte voor het goede gesprek en ruimte voor plezier. Met als doel: nooit meer en saaie sessie!

Eddy Bruin

is organisatiecoach en Serious Game Faciliator. Het is zijn missie werkplekken leuker te maken zodat iedereen het beste presteert. Dit doet hij door spel te faciliteren en mensen op te leiden om spel in te zetten op werk.

 

 


Terug naar het overzicht