De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit sugesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Richard de Hoop

Keynote: Van klassiek naar jamming!

Van klassiek naar jamming! Leren en werken in de toekomst.

“Als een autodidactische dyslect met dyscalculie komt vertellen hoe professioneel leren & werken in de toekomst eruit komt te zien dan ben ik benieuwd hoe dat zal klinken!” Open je oren en kom luisteren hoe Richard de Hoop je mee zal nemen in de wereld van toekomstmuziek. Waar het loslaten van gecomponeerde bladmuziek overgaat in het omarmen van talent, vertrouwen, fauten maken, ondersteunen, aanvullen en genieten van het constructieve duurzame samenspel.

Richard De Hoop

een echte professional, gepassioneerd, enthousiasmerend, motiverend, adrem, onnavolgbaar en iemand die in staat is om serieuze inhoud op een luchtige manier over te brengen. Kortom een inspirerende spreker!

Richard is een, internationaal veelgevraagde spreker omdat hij een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist is. Als een echte "homo ludens" gebruikt hij muziek als metafoor en inspiratiebron om zijn boodschap nog beter te laten klinken. Als ondernemer heeft hij sinds 1991 een 4 tal bedrijven in de HRM dienstverlening opgezet en 2 daarvan in 2006 verkocht. In 2014 heeft hij na het schrijven van zijn 2de boek: "Topteams zijn toekomstmakers" het e-learning platform Teamtalenttraining gelanceerd waarmee het mogelijk wordt om online teamtalenten te ontwikkelen. Als entert®ainer is hij sinds 1995 actief en schrijft en spreekt hij op een unieke wijze over thema's zoals:


Terug naar het overzicht