De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit sugesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Randall van Poelvoorde

Keynote: Kunstmatige Intelligentie & Robotica

Kunstmatige intelligentie & robotica

Het overdragen van kennis is hard aan het veranderen. Er wordt meer gebruik gemaakt VAN technologie, maar het gaat ook steeds meer OVER technologie. Hoe pak je dit aan zonder de menselijk factor aan te tasten? Gaan er robots voor de klas komen of gaan we grotendeels onderwijs en trainingen op afstand geven? Kunnen we mensen leren vriendschappen aan te gaan met robots? Waarom praat ik met Siri anders dan met mijn studiegenoten? We raken via de technologiediscussie altijd de kern van ons mens zijn.

Hierover heb ik met heel veel mensen gesproken de afgelopen 10 jaar, en dat gesprek zet ik graag voort met Liefde voor Leren.

Randall van Poelvoorde

is ondernemer, technologie expert en internationaal keynote  spreker. Hij heeft de afgelopen drie jaar bijna 100 keynotes gegeven in vele landen en daar gesproken voor bedrijven als ING, Toyota, ABN AMRO, IATA en KLM- Air France. Randall is oprichter van www.RobotXperience.com . Hij was jarenlang als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit waar hij aan het Executive MBA managers inspireerde om na te denken over de gevolgen van technologische ontwikkelingen voor hun klanten en dus hun eigen bedrijf. Hij adviseert de VVD over de gevolgen van technologische ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Randall is geboren in een familie van ingenieurs en ondernemers. Zijn fascinatie voor technologie is eeuwig. Hij heeft hands-on ervaring met disruptive business modellen opgedaan als marketing manager van Autotrack en Independer.nl. In die startups leerde hij hoe je samen met anderen technologie kan gebruiken om een hele bedrijfstak binnen drie jaar totaal te ontwrichten. Met de oprichting van het platform Robots.nu in 2009 kreeg technologie nog meer plek in zijn werk. Vanuit het onderwerp robots was de link met de exponentiële groei van technologie snel gemaakt. Randall zag toen in dat we op dit moment in de meest bijzondere tijd ooit leven.


Terug naar het overzicht