De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit sugesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Mike Hoogveld

Sessie: Denk als een startup

Denk als een startup

Zoals Darwin ons anderhalve eeuw geleden eigenlijk al deed inzien, is aanpassingsvermogen je grootse concurrentievoordeel, of het nu over jezelf gaat of over jouw organisatie. Maar hoe zorg je er met alle snelle en diepgaande veranderingen om je heen nu concreet voor dat je de winnaar in de markt van morgen wordt? Op basis van zijn wetenschappelijke onderzoek en praktijkvoorbeelden, laat Mike Hoogveld je ontdekken hoe je een lerende professional of lerende organisatie wordt. Met de ‘Veerkrachtige Vier’ aan activiteiten als basis, leer je hoe je jouw purpose, strategie en (persoonlijk) leiderschap daarvoor kunt benutten en welke middelen je hiervoor ter beschikking staan.

 

Mike Hoogveld

Dr. Mike Hoogveld is expert in het toekomstbestendig maken van organisaties. Als partner bij nlmtd adviseert en begeleidt hij hierin een grote diversiteit aan organisaties. Daarnaast verricht hij hierin wetenschappelijk onderzoek aan Nyenrode. Ook is hij een veelgevraagd spreker en doceert hij aan diverse universiteiten en business schools. Zijn laatste drie boeken, waaronder het meest recente Futureproof, behaalden alle drie de nummer 1 positie en werden genomineerd voor Managementboek van het Jaar en de PIM Literatuurprijs.


Terug naar het overzicht