De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit suggesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Hugo Bakker & Mirjam Heek

Sessie - Leren Leuk maken

Leren leuk maken

Hoe kunnen we leren leuk maken?

Want zolang medewerkers trainingen en cursussen zien als ‘saai’…Een verplicht nummer. Of vooral een kans om lekkere kroketten te eten. Hoeveel leren de deelnemers dan?

We willen dat onze medewerkers groeien in hun vak en zich ontwikkelen als mens. Dit faciliteren we ook nog eens.

  • Maar wat gaat er mis?
  • Wat is er nodig om leren leuk én effectief te maken

We laten je dit ervaren middels de M.E.R.C.I. methode. Dit is onze kapstok om medewerkers te Motiveren, te laten Ervaren, Reflecteren, Committeren en Implementeren.

Laten we er een leuke, leerzame sessie van maken zodat u het op de werkvloer kunt implementeren!

 

Hugo Bakker

Mijn missie is om iedereen die met groepen werkt, te enthousiasmeren om meer actief en ervarend leren toe te passen. Ik deel mijn kennis gratis op 101werkvormen.nl Mijn afstudeerproject op de PABO was; evalueren van de gymlessen. Dat klinkt supersaai. En bewijst dat ik toen al bezig was om leren effectief te maken. Dat is zeker gelukt en ik laat het jou ervaren via deze M.E.R.C.I methode. Zodat ook jouw trainingen nog leuker worden. 

Mirjam Heek

Ik train al jaren, ooit begonnen met knoppentrainingen in de IT. Ik vroeg me toen al af waarom leren vaak verplicht was. En als het verplicht was, waarom dan ook saai? Stel dat het nou leuk en met plezier kon.  dan voelt het ook niet verplicht. Zo kwam ik bij Hugo uit. Na zijn training en methodiek zelf ervaren te hebben, ben ik bij het 101werkvormen team aangesloten. Ik geef met veel enthousiasme trainingen gebaseerd op de M.E.R.C.I methode.


Terug naar het overzicht