De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit suggesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Eskil Elfferich & Marjanne Peters

Sessie - Veranderen? Emotie in digiTAAL brengt versnelling

Veranderen? Emotie in digiTAAL brengt versnelling

Aanzetten tot actie en de betrokkenheid van medewerkers verhogen via online communicatie. Kan dat? JA! Dat kan. Wist je dat de vertragende werking van asynchrone interactie een versnelling teweegbrengt? En dat je zonder oogcontact eerder tot de kern komt? Begeleiden en coachen via het scherm biedt zoveel kansen. Door andere ogen bekeken, zie je de verborgen parels van digiTAAL die je als begeleider direct kunt oppakken en gebruiken om een ontwikkelproces te verrijken. Wat je doet is persoonlijk, dichtbij, reflectief, gevarieerd en de impact houdt stand tot in lengte van jaren. Als begeleider op afstand weet je de specifieke kracht van verschillende media te benutten en zó in te zetten dat elk contactmoment bijdraagt aan het vergroten van de impact.

Wij onthullen dé succesfactoren. Via actieve, verrassende werkvormen nemen we je mee in de mogelijkheden en uitdagingen. Met de Triple A-methode en inspirerende voorbeelden ervaar je wat voor jou werkt. Verhoog de betrokkenheid en vergroot de impact van veranderprocessen.

 

Eskil Elfferich (onderwijskundige, trainer, coach)

Marjanne Peters-Burgers (bedrijfskundige, trainer, coach)

Zij zijn sinds 2011 gespecialiseerd in begeleiden en coachen via digitale media. De Triple A methode voor online coachen is door hen ontwikkeld. Een verraderlijk eenvoudige methode die zich in korte tijd heeft bewezen als zeer effectief en in vele situaties toepasbaar.

Haal meer uit digiTAAL

www.digitalebruggenbouwers.nl


Terug naar het overzicht