De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit sugesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Emiel Meijer

Sessie: Bent u ‘situational aware’?

Bent u ‘situational aware’? 

In deze interactieve workshop maakt u kennis met de belevingswereld van de luchtverkeersleider. Wat doet een luchtverkeersleider om “in control” te zijn en te blijven en hoe wordt een luchtverkeersleider daarin getraind? Tevens wordt de parallel getrokken naar naar de dagelijkse praktijk. Bent u ‘situational aware’? 

 

Emiel Meijer 

heeft een fascinatie voor de (on)mogelijkheden van de menselijke prestatie. Na zijn studies Bewegingswetenschappen en Sportpsychologie, werkte hij in de gezondheidssector. In 2008 begon hij de opleiding tot luchtverkeersleider en in zijn loopbaan bij LVNL heeft hij gewerkt als bevoegd radar luchtverkeersleider op Schiphol. Ook was hij verantwoordelijk voor het eerste jaar van de opleiding van de verkeersleiders. Momenteel is Emiel nauw betrokken bij de opleiding van luchtverkeersleiders in Groningen en Lelystad, docent Human Factors en verantwoordelijk voor de Team Resource Management Trainingen in de opleiding tot luchtverkeersleider. Daarnaast is Emiel eigenaar van Performind en helpt hij individuen en teams om met meer plezier te presteren.


Terug naar het overzicht