De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit suggesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Edger Gubbels

Sessie - Sensitiviteit ontwikkelen: glas halfvol of half leeg?

Sensitiviteit ontwikkelen: glas halfvol of half leeg? 

Door het personeelstekort zijn we nog meer aangewezen op ons huidige personeel. En dus: haal er uit wat er in zit… Kunnen we iemand nog competenter maken dan hij/zij al is? Veranderen = ontwikkelen, en om emoties op te pikken moet je sensitief zijn!

In deze workshop gaan we in op de competentie sensitiviteit en leren we samen hoe dit te ontwikkelen is. Tot welke grens en waarom. Met een competentie-ontwikkelkaart, als HRD-tool, gaan we samen aan de slag: learning by doing!

In deze workshop combineert Edger ‘praatje-plaatje-daadje’.

Edger Gubbels

Edger is bedrijfskundig andragoog en werkt als organisatieadviseur, coach, trainer/docent in diverse organisaties. Hij observeert én ontwikkelt gedrag van mensen, in teams en organisaties. Thema’s o.a. leiderschapsontwikkeling, organisatieveranderingen, samenwerkingsvraagstukken. Schreef o.a. het boek “Troaching”, over de combinatie van Training en Coaching op competenties. Ontwierp de veelgebruikte teamscan EDGE®. Edger ontwikkelde op 50 competenties ontwikkelkaarten, een HRD-tool. Nog gebundeld te verschijnen. Voor meer informatie zie zijn website www.edgergubbels.nl en linked in profiel https://www.linkedin.com/in/edgergubbels/


Terug naar het overzicht