De sprekers

De keynotes en de sessiehouders zijn aan de hand van het thema op basis van hun expertise geselecteerd. Zij zijn voorgedragen door de redactieleden van het TvOO en uit sugesties van de beroepsverenigingen Develhub en NOBTRA.

 

 

Bram Doolaege

Keynote: Purpose en leiderschap, zet jezelf eens op straat!

Purpose en leiderschap, zet jezelf eens op straat!  

In een wereld waarin je amper nog een hedendaags management-boek kan vinden waarin het acroniem VUCA (Volatility – Uncertainty – Complexity – Ambiguity) niet centraal staat, mag het duidelijk zijn dat chaos de nieuwe norm is. Bij StreetwiZe geloven we dat je 4 vaardigheden nodig hebt om die chaos tot een opportuniteit te maken, net zoals straatkinderen in hun chaotische leefwereld elke dag opnieuw doen. Die straatjongeren vormen het fundament van ons werk: ze zijn onze inspiratiebron en bestaansreden. Ze leren ons positieve focus aan, veerkracht en wendbaarheid, pro-actieve creativitiet en coöperatieve competitie.

De StreetwiZe keynote is een inspiratiebron voor de toepassing van elk van deze straatvaardigheden in zowel je privé- als je professionele leven. 

         

 

Wie is Bram Doolaege ?

In de zoektocht naar no nonsense antwoorden op de actuele uitdagingen van professionals vertrekt Bram vanuit een mix van wetenschap (bouwend op zijn werk als docent aan de UGent), bedrijfsadvies en opleiding (voor ondernemingen uit verschillende sectoren) en zijn ervaringen als founding partner van de Mobiele School-Streetwize. Zijn lijfspreuk ontleent hij aan Lemmy (Motörhead): If you think you’re too old to rock ‘n roll, you probably are! 


Terug naar het overzicht