Bart Hufen

Ontwikkel medewerkers met spelelementen (gamification)

Ontwikkel medewerkers met behulp van spelelementen - gamification

Ervaar en leer hoe gamification kan worden gebruikt om het maximale uit medewerkers te halen. Leer welke mechanieken de motivatie om te veranderen vergroten. Auteur en praktijkman Bart Hufen toont je hoe simpele spelmechanieken medewerkers van Foot Locker Europe, Nationale Nederlanden en VodafoneZiggo helpen het beste uit zichzelf te halen. Zijn meest recente boek "Gamification als motor van verandering" is in 2017 genomineerd tot management boek van het jaar. 
Wat komt aan bod tijdens deze workshop? 
1. Talent Hold’em: hoe ontdek je in 15 minuten de kernkrachten van teamleden op een leuke en interactieve manier. 
2. GameStorm: hoe creëer je spelenderwijs draagvlak voor verandering en daag je mensen uit een bijdrage te leveren aan het overwinnen van obstakels 
3. Praktijkvoorbeelden van organisaties die gamification toepassen binnen hun organisaties om medewerkers op een hoger level te krijgen.  

 

Bart Hufen

Bart Hufen (1974) is oprichter van BrandNewGame en de Gamification Academy. Hij is opgeleid als technische bedrijfskundige en master of brand management. Hij publiceert regelmatig over de inzet van games voor serieuze doeleinden. Vanuit BrandNewGame helpt Bart organisaties met de inzet van gamification voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor het vergroten van omzet of het tot leven brengen van merkwaarden.   

 

 


 


Terug naar het overzicht